Tuin bestrating

 

Ons werkgebied 

Ons werkgebied voor aanleg tuinen is in Noordwijk, Katwijk, Zandvoort, Lisse, Oegstgeest en Warmond. een straal van 10 km om Noordwijk. 


Oprit bestrating 

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf voor uw oprit bestrating aan te leggen met betonklinkers of tegels dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw oprit tussen de 100 m2 en 500 m2 wij kunnen machinaal uw oprit bestraten in 1 dag. Wij beschikken over alle machines die machinaal kunnen leggen, ook grote tegels van 100x100 is voor ons geen probleem. 

Wanneer u kiest voor een professional, voorkomt u de meest gemaakte aanlegfouten bij het bestraten van uw oprit. Wij beschikken namelijk over ruim 20 jaar aan ervaring waarmee we u als geen ander van dienst kunnen zijn. 

Tuinaanleg en sierbestrating

Onze stratenmakers kunnen de mooiste tuin bestrating en sierbestrating leggen in uw tuin of terras. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van alle soorten tuinbestrating vakkundig, van traditionele klinkers en stoeptegels tot sierbestrating, van halfopen bestrating tot strak aansluitende keramische tegels. Wij garanderen topkwaliteit en tevredenheid. Wij werken met de laatste innovaties en leggen in een effectieve wijze uw sierbestrating aan. Vakwerk en ervaring zorgen ervoor dat wij al voor vele tevreden klanten een nieuwe sierbestrating hebben aangelegd.

Straat- en grondwerk

Naast onze werkzaamheden als bestratingsbedrijf, worden wij ook ingezet bij voorbereidend straatwerk en grondwerk in de bouw. Dit bestaat onder meer uit het ontgraven, verzetten en leveren van grond, grind en zand en het aanbrengen van funderingsmateriaal. Ook wegenbouw hoort tot ons werkgebied. Niet alleen de planning, het ontwerp en de uitvoer van nieuwe wegen maar ook het beheer en het onderhoud van bestaande voorzieningen.

Deskundig advies of een offerte aanvragen?

Wilt u deskundig advies en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend hier contact met ons op of bel direct met ons op 06-82191558 voor meer informatie of een offerte op maat.