Kilveren

Egaliseren

Voor het lasergestuurd egaliseren van zand- en puinbanen kunt u bij ons terecht.Om te egaliseren hebben wij knikmops met een laserblad met een werkbreedte van 170 cm en 200 cm tot onze beschikking.Deze machines zijn uitgevoerd met een dubbel afschotlaser of een taster. Deze systemen  kunnen ook in combinatie gebruikt worden.

Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven van de functionaliteiten van deze machines:

Zo is het mogelijk om met de taster tussen de waterafvoerputten een dakprofiel te creëren, zodat het water automatisch naar één van de putten loopt. 
Ook is de taster te gebruiken voor het maken van een aansluiting op bestaande verharding, zodat de nieuwe verharding er weer passend op aansluit.

Voordelen van deze machines:
  • uitgevoerd met knikmops, wat tot een minimale bodemdruk leidt. Bij niet al te draagkrachtige ondergrond is er sprake van minimale insporing;
  • werken in gebouwen met een beperkte hoogte
  • werken tussen heipalen waar de minimale doorgang 170 cm is
  • Door het lasergestuurd egaliseren krijg je een nauwkeurige onderbaan. Hierdoor is het verlies van beton of andere materialen minimaal
  • De hoogte kan van de bestaande verharding , een draad of een trottoirband worden afgehaald door middel van de taster; en direct na het egaliseren is het mogelijk om betonplaten of klinkers te leggen.Deskundig advies of een offerte aanvragen?

Wilt u deskundig advies en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend hier contact met ons op of bel direct met ons op +31 6 82191558 voor meer informatie of een offerte op maat.